2291090101 6974635635 Θεμιστοκλέους 29 info@ecosymmetry.gr
hero image

Eco Symmetry
Απολυμάνσεις COVID19 - Απολυμάνσεις Κτιρίων - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες Αρτέμιδα Αττικής


H εταιρία ECO Symmetry προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ και για COVID-19, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ σε εταιρίες, εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία, οικίες, χώρους μαζικής εστίασης, εκκλησίες, ιδρύματα, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α.

Εκδίδουμε πιστοποιητικό απολύμανσης για COVID-19, απεντόμωσης, μυοκτονίας. Οι μέθοδοι απολύμανσης που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλείς για άμεση χρήση των χώρων.

Με έδρα την Αρτέμιδα και την Αγία Μαρίνα Κορωπίου προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Καταπολεμούμε κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, ποντίκια, αρουραίους, απωθούμε φίδια κ.α. Χρησιμοποιούμε φάρμακα ασφαλή και οικολογικά, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι επιστήμονές μας με επικεφαλής τον κύριο Ευθύμιο Μέρμηγκα που είναι Επόπτης Δημόσιας Υγείας θα σας δώσουν λύσεις και συμβουλές για τον χώρο σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

 

Διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα της απολύμανσης, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε απολύμανση κτιρίων, απεντομώσεις και μυοκτονίες αλλά και να σας εγγυηθούμε για άμεσα αποτελέσματα σε οικονομικές τιμές.
 
Έχοντας στην κατοχή μας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα, μπορούμε να εφαρμόσουμε επιτυχημένα προγράμματα απολύμανσης,  απεντόμωσης και μυοκτονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αρτέμιδα και σε όλη την Αττική.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και οι επιστήμονές μας θα σας δώσουν λύσεις και συμβουλές για τον χώρο σας για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.